Spilleautomater fra utvikleren NetEnt

Som spillutvikler er NetEnt ganske unik, da de fleste titlene som kommer fra denne populære svensken blir veldig godt mottatt. For de fleste spillutviklerne er det nok vanlig at det av og til kommer et spill som bare ikke fanger publikums interesse, men vi kan ikke huske å ha sett noen slike spilleautomater fra NetEnt.

Jackpot-spill

Her ligger det klassikere i fleng, og vi nevner først Mega Fortune, en gammel spilleautomat med herlige gevinster, og ikke minst har den beholdt sin populære status til tross for etterfølgeren Mega Fortune Dreams, som også er en jackpot-spilleautomat. I tillegg kommer Wonders-serien, bestående av Icy, Geisha og Tiki, som er seriekoblet og derfor gir enda raskere oppfylling av jackpot. Også Arabian Nights og Cosmic Fortune er flotte jackpot-automater som gir både god underholdning og mulighet for enorme premier.

Klassikerne hos NetEnt

Nå har denne populære spillutvikleren skapt en lang rekke flotte titler, så vi tar med et lite, men presentabelt utvalg her. Disse er kanskje ikke like populære som de ovennevnte jackpot-spillene, men de har likevel en trofast tilhengerskare på grunn av sin høye kvalitet og gode underholdningsverdi. Noen av disse er: Divine Fortune, Secrets of Christmas, Warlords: Crystals of Power, Fairytale Legends: Red Riding Hood, Motörhead, Secrets of Atlantis, Theme Park: Tickets of Fortune og Football: Champions Cup. Listen kunne og burde kanskje vært ti ganger så lang, men dette er nå i alle fall noen spilleautomater du kan titte på når ventetiden blir lang eller du kjeder deg.

Du kjenner nok igjen en hel del av disse titlene, og gjør du ikke det, kan vi bare anbefale deg å ta en titt på de av dem du syns virker mest interessante, for dette er et stort knippe med veldig gode spilleautomater, som gir deg mye glede og moro i time etter time. Lykke til.