Hvordan bli en bedre pokerspiller?

Man må vite mer enn bare hvilke kort-kombinasjoner som er best for å bli en god pokerspiller. Selv om dette høres tungvint ut er det jo nettopp derfor spillet er blitt så populært. Det handler ikke bare om flaks, du trykker ikke bare på en knapp, du må utforme din egen strategi, tenke taktisk, skjule dine trekk og lure motspilleren.

Tips

Det finnes flere sider som gir deg tips om hvordan å forbedre seg som pokerspiller, blant annet NorskPoker.com. Og disse sidene blir hyppig brukt. Ferske spillere lurer på hvordan man kan vite om motstanderen bløffer, eller hvordan man skjuler sin egen bløff, når man bør satse høyt og når man bør kaste seg?

En ting som utvilsomt hjelper er å spille, spille mer, så spille litt til. Erfaring er viktig for å kunne tolke ulike situasjoner. Du bør ifølge norskpoker.no gjøre deg kjent med de forskjellige kortkombinasjonene, slik at du vet hvordan du skal oppføre deg om du sitter med den kombinasjonen igjen på et senere tidspunkt. Samtidig vil dette også gi deg en pekepinn på hvor sannsynlig det er at motspilleren sitter med denne typen kombinasjon.

Og, det finnes flust av bord med lav buy-in slik at du kan øve deg og få erfaring uten å sløse bort tusenvis av kroner. Når du føler deg klar, så kan du gå over til dyrere bord.

Småting kan gjøre stor forskjell

Et viktig tips er å oppsøke nettsider som kan gi deg gode tips for å bli en bedre spiller.

En vanlig feil mange nye spillere gjør er å satse mye penger på middels gode kort. Du bør være mer tålmodig i begynnelsen, for tross alt, så spiller du mot mer erfarne spillere.

En annen vanlig feil er å være for oppslukt av sine egne kort. Følg med på hva motstanderne dine gjør og noter deg spillestilen deres.